Hoofdgerechten

1
Leffe stoofvlees
Heerlijk Bier recept voor de koude wintermaanden, veel tijd maar weinig werk, zeer geschikt voor grotere groepen
Bekijk Recept
2
Karmeliet Stoof
Stoofvlees voor de winterse dagen, niet te moeilijk vooral veel geduld!
Bekijk Recept
3
Sem’s Risotto
Heerlijke vlugge risotto met chorizo en aardappel
Bekijk Recept
4
Sem’s curry
Geïmproviseerde curry van Sem die toch enorm in de smaak viel
Bekijk Recept
5
Omgeslagen Pasta al Forno
🍝 Pasta al Forno – Italiaanse ovenschotel met gehakt en bechamelsaus Een rijke ovenschotel met een hartige vleessaus, romige bechamelsaus en een krokante kaaslaag. Perfect voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie.
Bekijk Recept
6
Omgeslagen zalm ovenschotel
Romige zalm-pasta uit de oven – comfortfood deluxe Een heerlijke ovenschotel met zalm, pasta, broccoli en een romige saus. Perfect voor een doordeweekse maaltijd of een gezellig etentje.
Bekijk Recept
7
Overhellen vega Pad Thai
Vegetarische Pad Thai met tamarindesaus en crunchy groenten Een klassieker uit de Thaise keuken, helemaal vega! Frisse limoen, pittige saus en knapperige groenten over zijdezachte rijstnoedels. Perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd of om indruk te maken bij eters.
Bekijk Recept
8
Dobber Risotto
Romige paddenstoelenrisotto met Parmezaan, tijm en rucola
Op zoek naar een hartverwarmend en smaakvol gerecht dat perfect is voor een etentje of een speciaal diner? Deze rijke risotto met paddenstoelen, kastanjechampignons en verse tijm is precies wat je nodig hebt.
Bekijk Recept
9
Lyrisch Lasagne
Romige lasagne met rijke bolognese en bechamelsaus Een echte klassieker waar je de tijd voor neemt – laagje voor laagje opgebouwd met smaak. Met verse pasta, romige ricotta, veel kaas en een zelfgemaakte bechamelsaus. Perfect voor een etentje of om gewoon een flinke schaal comfort food te maken.
Bekijk Recept
10
Lyrisch Bolognese saus
De Bolognese saus voor de vulling van de Dobber Lasagne
Bekijk Recept
11
Risotto met Parmaham, Gorgonzola en Garnalen
Een heerlijke romige risotto voor degene die houdt van een blauw kaasje
Bekijk Recept